Topic Link ‏עוגת דבש של קפה גרג......‏ - ‏נתי עמר [תגובות: 0]23-09-2014 13:02
מספר צפיות: 25582 תבניות אינגליש קייק
מרכיבים
350 גר' קמח
2כפיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
200 גר ביצים
240 גר שמן
200 גר סוכר לבן
320 דבש
1 כף קינמון
1 כפית ג'ינג'ר
1/2 כפית מוסקט
רבע כפית ציפורן
240 גר' תה חם
אופן ההכנה:
-מכוונים תנור ל160 מעלות
-בסיר, מערבבים יחד: סוכר, ביצים, שמן, דבש, קינמון, ג'ינג'ר, מוסקט ציפורן.
-מערבבים: קמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה בכלי נפרד.
-שופכים את המסה הנוזלית לתוך הקמח, ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
ולאחר מכן, שופכים לתוך התערובת את התה ומערבבים. מוזגים לשתי תבניות אפייה ואופים כ50 דק' בתנור.
שיהיה חג שמח ומתוק כדבש!

Topic Link ‏חצילים - מתכון חדש ‏ - ‏Sshlomi228 [תגובות: 1]12-03-2013 09:24
מספר צפיות: 2374היי
אני חושב שהכנתי חצילים בכל צורה שהיא
ממולאים, מטוגנים, טריים, מוקפצים וכו'
למשהו יש מתכון חדש או צורה חדשה לאכילה?
קישור להודעה ‏עם עגבניות‏ - ‏אלעד שמיר [אורח]15-07-2013 14:41
מספר צפיות: 2308היי.
האם ניסית לשלב את זה עם עגבניות טריות ובזיליקום? פנטסטי.

Topic Link ‏קינוח שוקלד קליל לפעם ראשונה‏ - ‏dony [תגובות: 0]02-07-2013 09:34
מספר צפיות: 1698שלום ידידה שלי מגיעה אלי מחר בערב והבטחתי להכין קינוח יש למישהו קינוח קליל של שוקלד כמו מוס שוקלד או העוגות שקולד הממולאות שייש במסעדות?









Topic Link ‏קינוחים ללא גלוטן וקמח בכלל‏ - ‏dony [תגובות: 0]09-06-2013 10:29
מספר צפיות: 1879אני בזמן האחרון עברתי לדיאטה סינית שבא רוב היום אני אוכל אורז ובצהרים בשר אסור חלב ואסור קמח.

רציתי לדעת אם למשהו פה יש איזה מתכון מגניב שלא שמעתי עליו עדיין.





Topic Link ‏קינוחים‏ - ‏Sshlomi228 [אורח] [תגובות: 1]27-01-2013 09:52
מספר צפיות: 1899היי

האם אפשר לשאול שאלות לגבי מתכונים של קינוחים?
אני מחפש מתכון לקינוח עם תותים - היא מכורה לתותים ואני חייב להכין משהו מפציץ...
קישור להודעה ‏יש מוס תותים ‏ - ‏MOM;-]01-05-2013 12:37
מספר צפיות: 1703אפשר גם גליד או מילקשייק אם זה עדיין עוזר למישהו

Topic Link ‏עוגת שוקולד‏ - ‏לילוש [תגובות: 1]04-12-2011 17:51
מספר צפיות: 2072חומרים:
6 ביצים מופרדות
כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 אבקת אפיה
4 כפות קמח
4 כפות קקאו
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן

אופן ההכנה:
# להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר, להוסיף 6 חלמונים ולערבב בתנועות קיפול.
# להוסיף לתערובת את הסוכר ווניל, אבקת אפיה, קמח וקקאו (עדיף לנפות אותם יחד לפני כן).
ולערבב עד שהתערובת אחידה.
# להמיס בבין מארי (או במיקרוגל בפולסים קצרים וערבוב ביניהם) את השוקולד עם השמן.
# להוסיף את השוקולד המומס לתערובת ולערבב.
# לשפוך הכל לתבנית משומנת (או להשתמש בנייר אפיה), ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-20 דקות.
# לבדוק עם קיסם, לעתים נדרשות עוד כ-5 דקות.
בגלל השוקולד המומס העוגה יוצאת נמוכה ועשירה בטעם שוקולדי.

אפשרויות גיוון ותוספות:
להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה ובמקביל להמיס חבילת שוקולד, עם חצי חבילת חמאה, לערבב את השוקולד והקצפת ולצפות את העוגה.

מעל אפשר לפזר שברי אגוזים, שוקולד מגורד, סוכריות צבעוניות, וכל מה שאתם אוהבים.
בתאבון :)
קישור להודעה ‏אמממ‏ - ‏yossi198611-03-2012 08:15
מספר צפיות: 1917נשמע טעים
אני אנסה את זה מחר
תודה על המתכון

-----------------
יוסי

Topic Link ‏ככ פשוט וככ טעים :) ‏ - ‏scotron80 [תגובות: 1]26-12-2011 13:26
מספר צפיות: 2159מתכון לעוף בתנור, לא יאמן כמה זה פשוט וכמה זה טעים.
לוקחים עוף שלם, שמים באמצע של תבנית.
מסביבו, על התבנית לידו, מפזרים הרבה מלח גס.
המלח הגס גם נותן לעוף טעף מעולה וגם עושה אותו קריספי וטעים, אתם לא תאמינו.
שיהיה הרבה בתיאבון !!!!

סקוט (ארה"ב).
קישור להודעה ‏טעים מומלץ (ל"ת)‏ - ‏netanelll26-12-2011 19:01
מספר צפיות: 1814הודעה ללא תוכן.

Topic Link ‏"כתר מרנג' ‏ - ‏לילוש [תגובות: 0]04-12-2011 17:50
מספר צפיות: 1841תר" מרנג' (קרין גורן)

למרנג':
3 חלבונים של ביצים גדולות
רבע כפית מלח שולחן
1 כוס סוכר דק
1 כפית מיץ לימון או חומץ
למלית מוס שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
1/2 1 מכלי שמנת להקצפה
2 כפות ליקר אייריש קרים


להגשה:
100 גרם אגוזי לוז קלויים – חלק מרוסק וחלק שלם



אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים עם המלח ובהדרגה מוסיפים את הסוכר ולבסוף את הלימון או החומץ. ממשיכים להקציף עוד מספר דקות עד שהקצף יציב מאוד ומבריק. מעבירים לשקית זילוף עם פיית כוכב.
מסמנים עיגול בקוטר 22 ס"מ על נייר אפייה. מזלפים תחתית לפי הסימון. בשוליים יוצרים "גדר" דמוית כתר בעזרת שארית המרנג..
אופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך מאוד - 110 מעלות צלסיוס למשך שעה. מכבים את התנור ומשאירים להתייבש עוד שעה.
מכינים את מוס השוקולד:
בסיר קטן מחממים שמנת לסף רתיחה. יוצקים על השוקולד המריר למערבבים לתערובת חלקה. מצננים .
מקציפים את המיכל שנותר עד ליצירת קצף יציב.
מערבבים קצפת לתוך השוקולד ואחר כך את השוקולד לשאר הקצפת. מוסיפים את האייריש קרים.
מרכיבים ומגישים:
מוציאים בזהירות את המרנג מהתבנית ומעבירים לצלחת עוגה שטוחה לגמרי.
ממלאים במוס שוקולד ומקשטים באגוזי לוז קצוצים ושלמים.

Topic Link ‏דנדוש בשבילך נשמה =)‏ - ‏לילוש [תגובות: 1]06-12-2011 18:44
מספר צפיות: 1921עוגיות שוקולד צ’יפס
דרוג הגולשים:

מצרכים
ל-30 עוגיות:
125 גרם חמאה
6 כפות סוכר
6 כפות סוכר חום
¼ כפית מלח
1 ביצה
1 כפית תמצית וניל
1 כוס קמח (125 גרם)
½ כפית סודה לשתייה
1 כוס שוקולד צ’יפס
½ כוס אגוזי פקאן קצוצים (אם רוצים)
אופן ההכנה
1.מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות). מרפדים תבנית בנייר אפייה.
2.שמים בקערת המערבל את החמאה, שני סוגי הסוכר, המלח, הביצה ותמצית הווניל. מקציפים במהירות גבוהה כ-2 דקות, עד שהבלילה מבהירה במקצת. מערבבים בקערה נפרדת את הקמח והסודה לשתייה. מוסיפים לבלילה ומערבלים במהירות נמוכה, עד שנוצרת עיסה אחידה. מוסיפים את השוקולד צי’פס והאגוזים ומערבבים קלות בכף עץ, כדי לפזר אותם בעיסה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאחסנים במקרר כשעה.
3.יוצרים מהבצק הקר כדורים בקוטר כ-2 ס"מ ומסדרים אותם בתבנית, במרווחים של כ-4 ס"מ זה מזה. מאחסנים את התבנית כ-10 דקות במקפיא.
4.מעבירים את התבנית ישירות לתנור ואופים 10-20 דקות, רק עד שהעוגיות מזהיבות בשוליהן (לא יותר, כדי שלא יתקשו). מצננים כ-5 דקות בטמפרטורת החדר ומעבירים לכלי אחסון אטום. העוגיות נשמרות כשבוע במקום קריר ויבש.
קישור להודעה ‏לילווווווש‏ - ‏דנדי06-12-2011 19:00
מספר צפיות: 1853תודהה כפרעליייךך...
ני ינסה את זה =]

Topic Link ‏שמישהוו יביא לי מתכוןן ל..‏ - ‏דנדי [תגובות: 0]06-12-2011 14:21
מספר צפיות: 1890עוגיות שוקולד צ'יפסס... אבל שיצא טעייייייים :)